autorude

Autoruder

Vi leverer den totale AUTORUDE  løsning , levering og montering /taxator rapport.

Hvis uheldet er ude og det er nødvendigt at få udskiftet frontruden i bilen, er det af afgørende betydning, at arbejdet udføres omhyggeligt og korrekt. Det er væsentligt af mange grunde, men først og fremmest på grund af trafiksikkerheden – og dermed også sikkerheden for de mennesker, som befinder sig i bilen.

Frontruden er nemlig en del af bilens selvbærende karosseri. Men ikke blot det: frontruden spiller også en væsentlig rolle i samspillet med de airbags, bilen har monteret for at yde ekstra sikkerhed i forbindelse med især frontale kollisioner.
Blandt andet af disse grunde er det yderst vigtigt, at autoruder monteres korrekt og at der anvendes de rigtige materialer og metoder i forbindelse med monteringen. Der stilles blandt andet krav om kendskab til korrekt limeteknik, temperaturer ved monteringen, hærdningstid for rudelimen og meget andet.

autoruder
”Vi har mange års erfaring i udførelsen af disse arbejder, og vi sørger for, at denne viden løbende bliver opdateret, lige som vi sørger for at have de nyeste og mest effektive værktøjer m.v.”, siger Michael Nielsen, der også fortæller, at Nielsen Glas kan forsyne bilruder på varevogne med solfilm.
 
”Det er filtre, som holder en stor del af sollyset tilbage. Gennemtrængningen kan reduceres til 20 procent, og det kan have stor betydning, hvis varevognen skal transportere gods, som ikke tåler sollys eller –varme”, fastslår han.

Kontakt os gerne for spørgsmål

Skulle du være interesseret i ovenstående, eller har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt.

Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail, eller telefon. 

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig!