autorude

Stenslag - reparation af autorude

Mange bilister kender situationen: man kører fredeligt ud ad vejen og passeres af en modkørende bil. Netop da hører man et skarpt smæld og kan konstatere, at en sten er slynget op mod frontruden, hvor den har efterladt sig et lille, men betydningsfuldt stjerneformet krater i ruden. Et såkaldt stenslag.

Ærgerlig konstaterer man, at det lille hul ved næste bilsyn vil resultere i et krav om udskiftning af frontruden og en udgift på kr. 3-5.000,- eller i hvert fald, at man selv må punge ud med forsikringens selvrisiko. Men helt så galt behøver det ikke at gå.

De dygtige glarmestersvende hos Nielsen Glas står klar med en løsning, der koster langt mindre: en reparation af den skete skade, så frontruden bliver som næsten ny igen.

autorude

”Det er vigtigt, at skaden repareres så hurtigt som muligt, før der kommer for megen snavs i hullet og før det i værste fald udvider sig til at blive en regulær revne i glasset”, siger den lokale specialist, Michael Nielsen. Det tager ikke lang tid af klare problemet. Ofte kan hullet repareres, mens kunden venter, så det kan af flere grunde betale sig at ringe straks, når skaden er sket.

Kontakt os gerne for spørgsmål

Skulle du være interesseret i ovenstående, eller har du en forespørgsel, så tøvikke med at tage kontakt.

Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail, eller telefon. Vores kontaktoplysninger er tilgængelige under fanen ’kontakt’. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud på reparation af din autorude i dag!