Autoruder / stenslag

Kontakt din glarmester i dag

Autoruder

Vi leverer den totale løsning, levering og montering/taxator rapport

Hvis uheldet er ude og det er nødvendigt at få udskiftet frontruden i bilen, er det af afgørende betydning, at arbejdet udføres omhyggeligt og korrekt. Det er væsentligt af mange grunde, men først og fremmest på grund af trafiksikkerheden – og dermed også sikkerheden for de mennesker, som befinder sig i bilen.

Frontruden er nemlig en del af bilens selvbærende karosseri. Men ikke blot det: frontruden spiller også en væsentlig rolle i samspillet med de airbags, bilen har monteret for at yde ekstra sikkerhed i forbindelse med især frontale kollisioner.

Blandt andet af disse grunde er det yderst vigtigt, at autoruder monteres korrekt og at der anvendes de rigtige materialer og metoder i forbindelse med monteringen. Der stilles blandt andet krav om kendskab til korrekt limeteknik, temperaturer ved monteringen, hærdningstid for rudelimen og meget andet.

Kontakt os gerne for spørgsmål

Skulle du være interesseret i ovenstående, eller har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt. Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail, eller telefon. 

”Vi har mange års erfaring i udførelsen af disse arbejder, og vi sørger for, at denne viden løbende bliver opdateret, lige som vi sørger for at have de nyeste og mest effektive værktøjer m.v.”, siger Michael Nielsen, der også fortæller, at Nielsen Glas kan forsyne bilruder på varevogne med solfilm.
 
”Det er filtre, som holder en stor del af sollyset tilbage. Gennemtrængningen kan reduceres til 20 procent, og det kan have stor betydning, hvis varevognen skal transportere gods, som ikke tåler sollys eller –varme”, fastslår han.

Få et tilbud

Ønsker du rådgivning eller et tilbud, så send os en mail ved brug af formularen

hCaptcha

Glarmester
NielsenGlas.dk ApS
Kuldyssen 1, 2630 Taastrup
43 714 714
info@nielsenglas.dk

Stenslag - reparation af autoruder

Mange bilister kender situationen: man kører fredeligt ud ad vejen og passeres af en modkørende bil. Netop da hører man et skarpt smæld og kan konstatere, at en sten er slynget op mod frontruden, hvor den har efterladt sig et lille, men betydningsfuldt stjerneformet krater i ruden. Et såkaldt stenslag.

Ærgerlig konstaterer man, at det lille hul ved næste bilsyn vil resultere i et krav om udskiftning af frontruden og en udgift på kr. 3-5.000,- eller i hvert fald, at man selv må punge ud med forsikringens selvrisiko. Men helt så galt behøver det ikke at gå.

De dygtige glarmestersvende hos Nielsen Glas står klar med en løsning, der koster langt mindre: en reparation af den skete skade, så frontruden bliver som næsten ny igen.

Kontakt os gerne for spørgsmål

Skulle du være interesseret i ovenstående, eller har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt. Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail, eller telefon.

”Det er vigtigt, at skaden repareres så hurtigt som muligt, før der kommer for megen snavs i hullet og før det i værste fald udvider sig til at blive en regulær revne i glasset”, siger den lokale specialist, Michael Nielsen. Det tager ikke lang tid af klare problemet. Ofte kan hullet repareres, mens kunden venter, så det kan af flere grunde betale sig at ringe straks, når skaden er sket.