Nyt badeværelse?

- kontakt din lokale glarmester i Taastrup

Går man med planer om at modernisere hjemmets badeværelse, er det en god idé at snakke med os, før man går i gang med at planlægge projektet.

"Vi har masser af erfaring på området og kan hente megen inspiration fra de opgaver, vi hidtil har løst til glæde for vores kunder”, siger glarmester Michael Nielsen

Vi tilbyder bl.a.

  • Brusedøre
  • Brusevægge
  • Vi udfører alt i glas på speciel mål
  • Færdige badeværelsesdøre/kabiner

Få et tilbud

Ønsker du rådgivning eller et tilbud, så send os en mail ved brug af formularen

hCaptcha

Glarmester
NielsenGlas.dk ApS
Kuldyssen 1, 2630 Taastrup
43 714 714
info@nielsenglas.dk

Nye tider, nye tendenser


Op gennem dette århundrede er der i takt med den tekniske udvikling sket voldsomme forandringer i boligen – og det gælder især i rum som hjemmets badeværelse, og ikke uden grund. Opholdet i badeværelset gælder nemlig ikke blot den personlige hygiejne. Badeværelser er også stedet, hvor dagen starter og man gør sig frisk til de udfordringer, der venter i skolen eller på arbejdspladsen.

Det er også stedet, hvor dagen slutter og man gør sig klar til afslapning og hvile. Og det er her man, efter at være kommet tilbage fra jobbet, frisker sig op til fritidens glæder.

Din professionelle håndværker


Det er blandt årsagerne til, at mange vælger at modernisere familiens badeværelse, så det imødekommer den moderne families krav, og når det sket, kan man atter hente god assistance hos glarmesteren.

Han ved alt om brusekabiner, om spejle bl.a. m varme , som kan holde til den barske tilværelse i det fugtige klima, og om hylder /beslag , tilpasset det individuelle behov. Og han kan hjælpe med masser af løsninger.

For eksempel kan glarmesteren levere en dør i hærdet glas til den opmurede brusekabine, eller han kan bygge kabinen op – helt i glas. Det gør den lys og indbydende, og man slippet for besværet med flagrende forhæng, som både stjæler lys og som er vanskelige at holde ordentligt rene.