Termoruder fra NielsenGlas.dk i Taastrup

Alt i lav energi termoruder, sikkerhedsruder og solafskærmende ruder

Vinduerne spiller en afgørende rolle i boligen. Det ved enhver. Om dagen er det en uundværlig lyskilde, og samtidig giver vinduet udsyn og kan gøre haven udenfor til en integreret del af boligmiljøet.

Men der er også ulemper forbundet med vinduerne, specielt hvis der er tale om termovinduer af ældre type. Så kan vinduerne om vinteren virke som en kuldebro, som gør det ubehageligt at sidde i nærheden af dem. Om sommeren er virkningen den stik modsatte, når solen skinner.

Så kan temperaturen i rummet stige til det ubehagelige samtidig med, at solens UV-stråling kan virke ødelæggende på møbler og tekstiler. Disse problemer kan løses ved at udskifte de gamle termoruder med nye, forsynet med lavenergiglas. Og en sådan udskiftning giver en betydningsfuld tillægsgevinst, fordi der spares på varmeudgifterne.

Få et tilbud

Ønsker du rådgivning eller et tilbud, så send os en mail ved brug af formularen

hCaptcha

Glarmester
NielsenGlas.dk ApS
Kuldyssen 1, 2630 Taastrup
43 714 714
info@nielsenglas.dk

Lavenergiruder


Lavenergiruderne er gennem den seneste halve snes år faldet så meget i pris, at det kan betale sig at overveje en udskiftning. Der er ikke længere tale om et produkt i luksuskategorien, forbeholdt liebhavere. Lavenergiruderne er bygget op af to lag specielglas, som holder på varmen langt bedre og mere effektivt end almindelige, gammeldags termoruder.

De gamle termoruder giver i en fyringssæson et varmetab, svarende til fyringsværdien af 26 liter olie, mens lavenergiruderne begrænser varmetabet til 13 liter. Det vil altså sige, at man sparer penge samtidig med, at man får en bedre komfort i stuen. De moderne lavenergiruder er lidt dyrere end de almindelige termoruder, men hvis man tager besparelsen på varmeregningen ind i beregningerne, vil forskellen i investeringen have tjent sig ind i løbet af tre til fem år.

Mærk forskellen


Det er ny teknik og øget produktion, der har gjort prisforskellen mellem almindelige termoruder og lavenergiglas mindre. Lavenergiruderne, der leveres af Pilkington i England, en af verdens førende producenter af termoruder m.v., er konstrueret på en sådan måde, at glasset får den temperatur, der er i rummet, og ikke den, der er udenfor.

Hermed undgås kuldenedslag i stuen. Forskellen er til at mærke. Sætter man en hånd på en almindelig rude på en kølig dag, vil glasset altid føles koldt, mens en lavenergirude har nogenlunde den temperatur, der er i rummet. Det betyder blandt andet, at man fjerner den kolde luftstrøm, der kommer fra kolde vinduer, og det giver mulighed for at sidde tæt på et vindue, uden man mærker kulde og træk i skuldre og nakke.